Котенцата Fluffy Guardians растат щастливи и игриви в спокойна среда с родителите си, гушкани и обичани от нас. Получават всички грижи и внимание, които са необходими за тяхното хармонично развитие.  Отглеждани по този начин, като възрастни котки те ще притежават сладък и балансиран темперамент, типични за тази прекрасна порода, което е и една от основните ни цели. Другото също толкова важно  за нас е  да отглеждаме здрави представители на породата от известни кръвни линии, с отлични екстериорни качества и висока конкурентоспособност на изложби.
        Нашите котенца напуснат майка си на възраст между 2.5 и 3 месеца след завършване на курса на ваксинация.
       Те се дават на новия собственик с договор за продажба, обезпаразитени вътрешно и външно.  Котенцата имат също родословие и микрочип, ветеринарен паспорт доказващ добро здраве.
       Цените на котенцата се определят спрямо намеренията на бъдещия стопанин да осинови даден клас коте:
*pet- коте за домашен любимец, което подлежи на кастрация между 8-10 месец.
*breed- коте за разплод, предлага се единствено за развъдници или стопани , които смятат сериозно и отговорно да се занимават с развъдна дейност.
*show- коте с висока конкурентноспособност на изложби. Предлага се отново единствено за развъдници.
*show-pet- коте с висока конкурентноспособност на изложби, но подлежащо на кастрация. Предлага се за домашен любимец.

       В случай, че не сте запознати с котешките класове, моля първо прочетете следната статия:

        Осиновяването протича в следните етапи:
1. На първо място разбира се стои Вашият избор. Ако вие изберете точно бирманска котка, то трябва да сте осведомени за породата и подготвени, с информация за отглеждането на вашия бъдещ приятел!
2. Оглеждате наличните котила в сайта ни и се свързвате с нас в случай, че сте се спрели на дедено коте.
3. Можете да заповядате в нашия дом, за да се запознаете отблизо както с котенцата, така и с техните родители и да зададете на живо своите въпроси.
4. На последно място, ако изберете наше коте, вие можете да разчитате на нас за съвети при отглеждането, а защо не и развъдането му, ако имате подобно намерение. От своя страна ние ще очакваме информация и снимки за развитието и растежа на котето.
Информация за осиновяване
Last Update: 03.07.2017
Още важни детайли:
Хранене
Грижи
Цени
Кастрация
B
C
D
Е
F
G
I
H